კვლევა

ციტრუსოვანი ფაფების წარმოების მეთოდი

გამოგონება - ციტრუსოვანი ფაფების წარმოების მეთოდი

გამოგონების  სარეგისტრაციო ნომერი - №  1796124

გამoგონების მფლობელები - უფროსი მეცნიერ თანამშრომელი  ავთანდილ ცინცქილაძე და სხვები

გამოგონების გამცემი ორგანო - საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების სააგენტო საქპატენტი

გამოგონების გაცემის თარიღი - 1995 წ.

გამოგონება ეხება  ციტრუსოვანთა გამონაწნეხების, შაქრის  და რძის ფხვნილის ბაზაზე ახალი ტიპის კრემების წარმოებას. ასეთი კრემები გამოიყენება საკონდიტრო წარმოებაში.

 


უკან

საკონტაქტო ინფორმაცია

საქართველო, ბათუმი, 6010
ნინოშვილის/რუსთაველის ქ. 35/32
ტელ: +995(422) 27–17–80
ფაქსი: +995(422) 27–17–87
ელ. ფოსტა: info@bsu.edu.ge
     

სიახლის გამოწერა