აგრარული და მემბრანული ტექნოლოგიების ინსტიტუტი

სუბტროპიკული ნედლეულიდან (ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი და სხვა) ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური პროდუქტების წარმოება

სამეცნიერო პროექტი - სუბტროპიკული ნედლეულიდან (ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი და სხვა) ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური პროდუქტების წარმოება GNSF/ST06/8-109

სამეცნიერო პროექტის ხელმძღვანელი - პროფესორი ალეკო კალანდია

სამეცნიერო პროექტის შემსრულებელი - მერაბ არძენაძე, ვერა ბოლქვაძე, დოდო აბულაძე,  ქეთინო თელია, ელენე ქამადაძე

სამეცნიერო  პროექტის დაფინანსების წყარო - შოთა რუსთაველის ეროვნული სამეცნიერო ფონდი

სამეცნიერო პროექტის განხორციელების ვადა - 2006-2008 წწ.

სამეცნიერო პროექტის შედეგი - შემუშავებულია ზოგიერთი სუბტროპიკული ნედლეულის ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი ნაყოფებიდან ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური სქემები, დამტკიცებულია 15 პროდუქტის მეწარმე სუბიექტის სტანდარტი და ტექნიკური პირობა.

 


უკან

საკონტაქტო ინფორმაცია

საქართველო, ბათუმი, 6010
რუსთაველის/ნინოშვილის ქ. 32/35
ტელ: +995(422) 27–17–80
ფაქსი: +995(422) 27–17–87
ელ. ფოსტა: info@bsu.edu.ge
     

სიახლის გამოწერა