ახალი წიგნი ჩვენს ბიბლიოთეკაში
30 მაისი 2022 წელი
ახალი წიგნი ჩვენს ბიბლიოთეკაში
ბიბლიოთეკაში შემოვიდა სახელმძღვანელო „ ხილისა და ბოსტნეულის შრობის ტექნოლოგია“. სახელმძღვანელოში ფართოდ არის გაშუქებული ხილისა და ბოსტნეულის შრობის პროცესის თეორია.
წინამდებარე წიგნი განკუთვნილია სასურსათო ტექნოლოგიის ფაკულტეტის სტუდენტებისათვის. იგი დიდ დახმარებას გაუწევს მეცნიერ-მუშაკებსა და ფერმერებს ეფექტურ და ნაყოფიერ საქმიანობაში.
სრულად